Rapport från jungfrufärden

Strax efter åtta på fredagskvällen körde "familjen på berget" upp vår husvagn till Gillersklack, vi åkte strax efteråt. Anledningen till att vi inte drog vår husvagn själva är att vagnen tillsammans med vår bil (en Saab 9-5) är för tungt för att få dras "med" ett B-kort... Familjen på bergets bil däremot får dra vagnen. M har skrivit in sig på trafikskola och planen är att när våren kommer och det är dags att ta hem vagnen har han ett E-kort.

Väl uppe på campingen var det bara att lyfta in Alfred i sängarna. Melker gick in själv. Det var inte speciellt varmt i vagnen (läs 9 grader varmt) och det tog ett bra tag innan vi fick upp värmen lite. Det visade sig, senare i helgen, att något är vajsing med cirkulationspumpen. Värme hade vi iaf (med hjälp av någon annan form av värme, fråga inte vad det heter för sååå bevandrad är jag inte i det tekniska i husvagnen) så frös gjorde vi inte.

På lördagen efter frukost var det dags för M och M att ställa upp vagnen på den träställning som vagnen ska stå på i vinter, sätta upp vinterförtältet mm
image113

Än så länge är platserna på båda sidorna av vår vagn tomma, men det kommer nog vagnar där snart. Till nästa gång vi åker upp kommer vi att "pynta" lite i förtältet, ställa dit ett skoställ, lägga dit några gamla trasmattor osv.

Både på lördagen och söndagen besökte vi simbassängen. Den överraskade får jag nog lov att säga. Det var jättefräscht! Bassängen var en 25 meters med fyra banor. De hade dessutom en vattenrutschkana för barn och vuxna under 80 kg att åka (eller hur var det nu "M på berget"?) Barnbassängen var också stor och rymlig, självklart med varmare vatten OCH en bubbelpools-funktion. Barnen ääälskade att bada där!

  

På söndagen samlade vi stenar att lägga runt förtältet så det ligger still. Dessutom passade M på att skruva i lite skruvar i det "trall-golv" som vi har lagt inne i förtältet, för att på så vis hålla förtältet på plats ytterligare. Det blir nog bra, bara snön kommer. :-)

Nästa gång vi åker upp blir 26-28 oktober!


Kommentarer
Postat av: Sara i Norge

Så mysigt med en liten campingtur :o) !

((Kramar))

Postat av: M på Berget

hmmmpppppffff! klarar invägningen med marginal faktiskt. :D
Känns bra att vi fått allt på plats nu inför vintern, bara lite småplock kvar ju.
Ha det gött,
//M på berget.

2007-10-29 @ 13:17:32
URL: http://www.dorfmeister.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback