What City Do You Belong In?

Jag blev inspirerad av lillaEgo att göra testet "What city do you belong in".

Här är staden jag "blev":


You Belong in London

A little old fashioned, and a little modern.
A little traditional, and a little bit punk rock.
A unique woman like you needs a city that offers everything.
No wonder you and London will get along so well.
What City Do You Belong In?


Jag har alltid gillat London så jag är inte speciellt överraskad av resultatet. :)

Så häääärligt med vååår!!!

Å vad jag njuter av att våren äntligen är här!!! Fast igår morse mötte vi av regnet som smattrade mot rutan och då vi åt frukost bytte den karaktär till hemska snöblandat regn. *urk* Som tur var så blev det inte mycket av det utan regnet tog överhand.

Här följer några härliga vårbilder:

Blåklocka

Melker
Melker har börjat visa intresse för att sparka boll.

Alfred
Alfred har precis upptäckt hur kul det är med en Bobby Car

Nu väntar jag lite på att Alfred ska börja gå så han slipper krypa omkring i gräset hela tiden. ;-) Han är på G, men har inte riktigt förstått han har balansen för att klara av det. Jag tror nog han går inom en månad skulle jag tippa.

Nu ska vi ut i vårsolen!!!
Tweed

Tweed
Våra vänners underbara lilla border collie Tweed har idag fått lämna jordelivet. Anna har skrivit så oerhört fint om deras svåra tid i deras blogg och jag sitter här med tårar i ögonen och en rinnande snorig näsa. Fyyy så jobbigt för dem.

Många styrkekramar och tankar går till dem under påskhelgen.

Besök gärna deras hemsida och läs om deras kärlek till en underbar hund:
3 Vallare

Ordentligt firad kille

Alfred 1 år
I dagarna två har vi firat Alfred. Helt ofattbart att det redan gått ett år sedan han föddes.
På grabbarnas hemsida
Bröderna Didriksson finns bilder från helgen att beskåda.Vad gäller min onda handled så är det onda som bortblåst!?! Jag smörjde vid två tillfällen och igår morse kände jag av det lite fortfarande, men så kom jag på mig på kvällen att det inte gjorde ont alls. Likaså idag är det helt borta. Verkligen märkligt, men samtidigt skönt förstås!!

Överansträngd handled?

Fyyy så ont jag har i min handled, eller på en punkt på ovansidan av leden. Det är knappt så jag kan sitta här och skriva. Hoppas verkligen det försvinner snart. Ska ta och smörja lite med "Zon-salvan", vet inte om det hjälper precis...

Jag har haft så här en gång förut, det var när Melker var liten. Jag sökte till sjukvården då för att utesluta så det inte är reumatiskt som höll på att blossa upp. Mor min har ju reumatism så jag är ju lite orolig för att det ska komma även till mig. Blodprov togs då och som tur var så visade det ingenting. Läkaren sa att jag antagligen hade en inflammation så han skrev ut Brufen tabletter, och se - det hjälpte.

Blir inte det här bättre får jag nog söka även denna gång. Det är ju liiiite jobbigt att ha så här ont. Jag blir väldigt begränsad i "dagliga livet" om man säger så.


1-års kalas idag
I dag firade vi kusin Joel och Alfred på deras 1-års dag. Joel är 18h äldre än Alfred. Vi firade hemma hos Joel i Virsbo tillsammans med släkten på Ms sida. I morgon, på Alfreds födelsedag kommer min sida av släkten samt några vänner (som inte är rädda för vattkoppor). *s*

Två av våra vänner (och deras barn) kommer tyvärr inte i morgon av den enkla anledningen att det tyvärr inte passar i tid att få vattkoppor. De får komma när Melker blivit frisk istället!

Melker är ju väldigt lindrigt drabbad av vattkopporna. Ikväll var första gången som han faktiskt klagade "ordentligt" över att dem kliade. Så jag tog och baddade lite med alsolsprit och grabben blev nöjd. ;-) Jag roade mig och räknade dem och kom till typ 18 stycken bara. *skönt* Hoppas bara Alfred också får den lindriga "varianten" om och när han blir sjuk om sisådär 1½-2 veckor.