Jordgubbstjuvar florerar häromkring... :-(

*surar*

Tidigare i våras köpte jag 10 jordgubbsplantor och jag blev glatt överraskad då jag fick se att vi faktiskt redan denna sommar skulle få lite gubbar att avnjuta. Jag har spänt följt de första ljusröda jordgubbarna de senaste dagarna och väntat på att de skulle bli sådär riktigt solmogna, vilket snart skulle ske...

MEN....

Idag då jag skulle göra min dagliga koll upptäckte jag att SAMTLIGA mogna jordgubbar var spårlöst borta - inte en enda fanns kvar i landet!!! :-( Någon/några har alltså gått in på vår tomt medan vi var borta och ätit upp dem!! Först trodde jag att det kanske var fåglarna som är bovarna, men inte ett enda spår av halvuppätna gubbar finns kvar! Jag kan heller inte skylla på våra egna barn då varken Melker eller Alfred äter jordgubbar. *knaspellar*

Åååå så suuuuuuur jag blir att folk/barn/människor/ungdomar/gamlingar (vem det nu än är) inte kan låta blir sånt som inte är ens eget.


Jag blev kidnappad igår...

På självaste polisstationen blev jag kidnappad igår!!

Vi var där för att skaffa pass åt grabbarna och precis då vi var klara ser jag att två av mina vänner "helt plötsligt" också är där!!?! Det märkliga var ju att de inte känner varandra och jag fattade inte först varför de var där... Sen när E tog fram den "fina" slöjan trillade poletten ner. :-D Min första reaktion blev "Det går inte, för jag ska till frissan!!" Trodde jag ja... *haha*

Jag lämnade M och grabbarna och vi började gå iväg mot tågstationen och där hoppade vi på tåget till Västerås. På tåget blev jag bjuden på 7% cider och fick lite luddiga instruktioner om vad som möjligen skulle kunna ske på hippan... Jag fick oxå en lite fin blommig bok som jag skulle bära på hela kvällen för att samla in tips och råd inför äktenskapet. Den blev dock inte så väl använd, men det blev några råd iaf. På stationen i Västerås väntade tre vänner till och ytterligare en dök upp strax senare.

Vi packade in oss i några bilar och styrde kosan mot
Arosfortet. Vi delade in oss i två lag och spenderade två timmar bland celler och klurigheter. Man kan lätt säga att vi var lite smått svettiga på slutet. De flesta celler var kluriga som sjutton att klara av men med lite tålamod och klurighet klarade vi iaf av 5 celler.  Rekommenderas verkligen!!

Kvällen avslutades på Bishop Arms och efter lite varmrätt och efterrätt åkte vi till slut hem till Eskilstuna igen.

STORT TACK TILL MINA GOA VÄNNER SOM ORDNADE DENNA EFTERMIDDAG OCH KVÄLL FÖR MIG!

Stor j-vla munsår

Igår fick jag ett stort hemskt munsår på underläppen!! VARFÖR kommer det för?? Fast bättre att den kommer nu och inte om typ 2½ vecka!!!

Jag smetar för fullt med
Vectavir och hoppas det försvinner snabbt.

Jag läser på internet att tandläkarbesök kan utlösa viruset som ligger latent i kroppen och jag var ju till tandläkaren i onsdags och hade oturen att dra ut två tänder. Först den bakersta kindtanden och sedan den intilliggande visdomstanden. Visdomstanden har vuxit snett och har tryckt på kindtanden så den i princip "dog". När hon drog ut den tanden upptäcktes det att visdomstanden satt löst den med. Den har alltså legat tätt mot den andra tanden och pressat...

Ringarna är hämtade

I fredags hämtade vi våra nya ringar och de blev såååå fina! Nu längtar jag tills jag får använda den oxå. Idag är det 18 dagar kvar. *pirrigt* Dock vet jag inte om jag måste ta ut ringen någon kvarts storlek för ibland då jag provar ringen känns den trång att få av. Jag pratade med min kompis P igår och hon berättade att hennes vigselring är en kvarts storlek större eftersom den sitter lite längre ut på fingret och eftersom förlovningsringen redan petar undan lite skinn på fingret. Hänger ni med? Jag ska i alla fall kontakta Tre Smeder och höra med dem hur vi ska göra. Min ring är ju 8 mm bred så den täcker ju en del av fingret...


En mörk bild på ringarna:

Svenska flaggans dag - Sveriges Nationaldag = Ledig dag

image92
(Foto: Åse)

Vilken kanonstart vi fått på första riktiga sommarmånaden! Vilken värme!! Idag har vi besökt Parken Zoo på eftermiddagen och tittat på djuren, åkt elbil och lekt i Fantomenland samt lyssnat på Måns Zelmerlöw. Det var nästintill olidligt hett och varje tillfälle att få svalka sig i skuggan togs.
image93


När vi kom hem efter 17 fyllde vi barnpoolen med vatten och grabbarna fick svalka sig lite innan vi gick in och tittade lite på Bolibompa.

I morgon eftermiddag åker jag ner till Vimmerby för på fredag ska jag vara kontrollant vid dagens trisskrap.
TV4 sänder morgonprogrammet från Astrid Lindgrens Värld nämligen. Vi ska ju senare i sommar åka til ALV så det ska bli lite kul att "reka" lite och se hur det ser ut där.

På fredag lånar vi lillaEgos gamla husvagn och åker tillsammans med dem på en liten minisemester till Mariefreds camping. Det blir min första husvagnssemester någonsin så vi får hoppas att vädret håller i sig!