Bänkskivan äntligen på plats!

Köket 11/11

Äntligen är den andra bänkskivan på plats!! Nu ska vi boka in kakelkillen som ska hjälpa oss med kaklet. Hoppas han har tid ganska snart.

Det saknas tre handtag under diskbänken. Vi velade lite om vi skulle ha långa eller korta handtag där och sambon gick "segrande" ur diskussionen med att han ville ha korta handtag på tvären, jag tyckte långa på längden... Fast så här i efterhand så blir det nog bäst ändå med korta. Tyvärr är de långa handtagen för långa för att monteras på tvären på diskbänksskåpets dörrar så där fanns det inga alternativ att ha det så.

På fläkten sitter fortfarande den vita skyddsplasten på, den är liksom andra vitvaror i rostfritt.

Helt otroooligt...

Igår när jag kom hem från jobbet innan jag skulle hasta vidare till dagis för utvecklingssamtal såg jag att det var ett för mig okänt nummer som hade ringt och när jag kollade upp numret i telefonkatalogen såg jag att det var en transportfirma som ringt oss. I morse ringde sambon numret och hör och häpna - de har vår försvunna bänkskiva!!!! Det mest otroliga är att den hade funnits där hos dem sedan den 18 oktober!!!

Anledningen till att vi inte hört något från dem förrän nu var att de hade ett felaktigt telefonnummer till oss?!?! Det står två mobilnummer på fraktsedeln och det numret som stod först är till ett kontantkort som vi aldrig använder. Efter det numret står även sambons mobilnummer, men det syntes lite dåligt eftersom ett par siffror stod skrivna över en annan text. Dock kan man ändå läsa vad det står där... Transportfirman har alltså ringt till kontantnumret och då de inte fått något svar har de inte gjort något mer... *suckar* Hade det varit så svårt att skicka ett litet kort till oss?? Vår adress står ju klart och tydligt på fraktsedeln! Till slut hade väl någon av dem kolla upp oss på typ hitta.se eller liknande och till slut hittat vårt hemnummer... *suckar igen*

Efter att ha checkat av att bänkskivan såg schysst ut (t ex kollade så att den inte var lika skev på undersidan som den förra) så kontaktade sambon Kvik för att berätta den glädjande nyheten att bänkskivan var funnen... Nu återstår det att se om det kanske kommer ytterligare en bänkskiva eller inte till oss. Kvik skulle försöka få dem att sluta "tillverka" vår bänkskiva. Så i helgen ska vi samla tre starka karlar så vi får in bänkskivan oxå! Håll tummarna för att den inte går sönder igen....

Jag baxnar!!

Jag tror knappt det är sant, men vår bänkskiva som fortfarande INTE har kommit från Danmark, är borttappad!!!??? Den lämnade Danmark för över två veckor sedan, men har fortfarande INTE kommit till oss... Det besked sambon fick igår då han pratade med Kvik var att de tydligen redan börjat göra ytterligare en ny bänkskiva till oss och det kan vara så att vi får två skivor då... Så är det någon som är intresserad av en svart granitskiva med underlimmad diskho, längd 260 cm så hojta. :-)

Jag börjar bli riktigt less på att inte kunna bli klar med köket. Det är nu 5 veckor och 2 dagar sedan jag beställde denna bänkskiva... Jag hoppas verkligen vi blir kompenserade på något vis, vi ska försöka bli det iaf.

Så länge som bänkskivan inte är på plats kan vi inte sätta upp kaklet eller koppla in vattnet till side-by-siden så vi får lite isvatten och iskuber/-kross. Vi har dock monterat upp köksfläkten och lagt på spishällen så vi har någorlunda normalt kök iaf...

ggggggggrrrrr usch och fy och blä!!