Jag blev kidnappad igår...

På självaste polisstationen blev jag kidnappad igår!!

Vi var där för att skaffa pass åt grabbarna och precis då vi var klara ser jag att två av mina vänner "helt plötsligt" också är där!!?! Det märkliga var ju att de inte känner varandra och jag fattade inte först varför de var där... Sen när E tog fram den "fina" slöjan trillade poletten ner. :-D Min första reaktion blev "Det går inte, för jag ska till frissan!!" Trodde jag ja... *haha*

Jag lämnade M och grabbarna och vi började gå iväg mot tågstationen och där hoppade vi på tåget till Västerås. På tåget blev jag bjuden på 7% cider och fick lite luddiga instruktioner om vad som möjligen skulle kunna ske på hippan... Jag fick oxå en lite fin blommig bok som jag skulle bära på hela kvällen för att samla in tips och råd inför äktenskapet. Den blev dock inte så väl använd, men det blev några råd iaf. På stationen i Västerås väntade tre vänner till och ytterligare en dök upp strax senare.

Vi packade in oss i några bilar och styrde kosan mot
Arosfortet. Vi delade in oss i två lag och spenderade två timmar bland celler och klurigheter. Man kan lätt säga att vi var lite smått svettiga på slutet. De flesta celler var kluriga som sjutton att klara av men med lite tålamod och klurighet klarade vi iaf av 5 celler.  Rekommenderas verkligen!!

Kvällen avslutades på Bishop Arms och efter lite varmrätt och efterrätt åkte vi till slut hem till Eskilstuna igen.

STORT TACK TILL MINA GOA VÄNNER SOM ORDNADE DENNA EFTERMIDDAG OCH KVÄLL FÖR MIG!

Kommentarer
Postat av: Mys Med Princess

Men va skoj och va himla kul att dom lyckades överraska så :-)

2007-06-24 @ 17:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback