Rätt tjej vann!

I fredags slutade jag tidigt och tog tåget till Stockholm för att möta med Pernilla på T-centralen. Efter samråd med SL-center tog vi pendeltåget till Årstaberg för att sedan fortsätta en station med buss innan vi kom till hotellet där vi skulle sova. Vi fräschade till oss litegrann och strax efteråt kom Christine och hämtade oss vi hotellet. Färden gick denna gång till Globen City och där skulle vi äta lite mat innan det var dags att inta Globen.

Penny & ÅseDet var rätt mäktigt med ett fullsatt Globen. Ni kan nog tänka er hur mycket 13 000 åskådare låter. :-)

Kvällens konfrencier för oss i livepubliken var
David Hellenius. Han underhöll oss i reklampauserna samt att några av de utslagna idolerna även uppträdde då. Det märkliga var, tycker jag, att det var bara grabbarna som fick chansen att sjunga. Andreas, Daniel, Mattias och Christoffer. Jag hade gärna hört något med Evelina... Något annat som bara vi i Globen fick vara med om var ett tre-låtars medley med Danny (förra årets Idol-deltagare). Det sämsta med hans uppträdande var att det var totalt PLAYBACK! Så uselt!!!! Dessutom såg det ut som han glömde bort att sjunga ibland. :-)
Marie vinnaren av Idol 2007
Jag hoppades verkligen på att Marie skulle vinna men trodde länge att Amanda skulle knipa segern då hennes hejarklack på Globen var något starkare än Maries. Dessutom hade folk tillverkat och tagit med sig något fler banderoller med texten Amanda på... När det stod klart att Marie vunnit hojtade vi tjejer och tjoade som värsta fjortisar. *ler*

Det var väldigt kul att gå på finalen och jag gör gärna om det en annan gång. Tack för sällskap Pernilla och Christine!

Maries version av vinnarlåten "This Moment":

Kommentarer
Postat av: Sara i Norge

Coolt =) , låter som verklig vardagslyx :) !

((Kramar))

Postat av: Susanne

Ja, visst var det kul!? Vi var så nöjda - alla i vårt sällskap, över att Marie vann. Och så var stämingen i Globen på topp!! Det är KUL när folk verkligen vågar skrika, klappa och vissla.
Så det blir nog biljetter nästa år också :-)
Kram kram

2007-12-10 @ 22:34:40
URL: http://dusisus.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback