Min söndag

Igår köpte jag The Arks nya album så i morse laddade jag den i min iPod eftersom jag skulle iväg och träna på Nautilus. Jag tycker det går mycket lättare att träna då jag har musik "direkt" i öronen. Visserligen spelar gymmet musik, men jag tycker inte det är tillräckligt. I Vattenpalatset, där Nautlius ligger i Eskilstuna var det simtävlingar för ca 10-12 åringar (uppskattningsvis) så det var fullt med folk på läktaren som jag kunde titta på medan jag körde 20 minuter på crosstrainern. :-)

Rutschkana
Efter att ha duschat och gjort mig i ordning tog jag med mig hela familjen till ett kort besök i
Parken Zoo. Det var bara djurparken som var öppen men det gjorde ingenting. Vi tittade bara på Gibbonaporna som bl a satt högst upp i talltopparna (säkert 30 meter upp i luften) och tjoade och de vita tigrarna. Sen lät vi grabbarna leka lite i Fantomenland. Alfred och Melker åkte en lång tunnelrutschkana. Jag trodde aldrig att Alfred skulle våga. Han åkte även själv ett par gånger. *kul*

Eftermiddagen tillbringade jag hemma hos en jobbarkompis som bjöd hem på Me&I-party. Jag hade väldigt svårt att bestämma vad jag skulle köpa till grabbarna. Snacka om beslutsångest... Det blev till slut Kaniner- tröjan och Många bilar-linnet till Alfred och Många pirater-tröja samt ett hemligt plagg till Melker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback