En lite större bit på vägen...

Jaha, nu var det länge sen jag skrev om renoveringen. Förra veckan kom den nya bänkskivan och denna gång var den välbehållen efter frakten. *skönt*

Kök060904_1
Alla underskåp och högskåpen är på plats. Det som återstår innan vi kan lägga på bänkskivorna är att skruva ihop skåpen med varandra samt skruva fast dem i väggen. Jag hoppas M får tid över till det så bänkskivorna kommer på plats senare denna vecka.

Till vänster om ugns-stapeln kommer det att byggas ett litet specialskåp där vi kommer ha ugnsplåtarna.

Förra veckan installerade vi både diskmaskinen och ugnen och jag måste säga att det var bara såååå skönt när diskmaskinen kom på plats. Tänk er själva att stå i ett rätt trångt grovkök och diska... Det som är kvar, innan vi kan säga att diskmaskinen är klar, är att vi måste bygga en liten platå för diskmaskinen att stå på.

De medelhöga skåpen är ihopmonterade, men skall ställas på sockel och skruvas fast i varandra samt i väggen. Här blir det fyra lådor (nertill) och två skåpluckor.
Kök060904_2

Så här är lösningen för mikrovågsugnen. När vår nuvarande mikrovågsugn väl ska bytas ut kan vi bara montera bort luckan och sätta in en inbyggnadsmikro istället om vi så vill. Smart tycker vi.
Kök060904_mikro

Ovanför kyl/frys samt högskåpena kommer två topp skåp att monteras, därför har vi inte brytt oss om att måla väggarna. ;-)
Kök060904

Kommentarer
Postat av: -AT-

Åh vad snyggt det blir!
Tack för titten!

Postat av: Anna

Det där kommer att bli kanonsnygg!!

Ha det.

2006-09-06 @ 18:58:10
URL: http://majsanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback