Överansträngd handled?

Fyyy så ont jag har i min handled, eller på en punkt på ovansidan av leden. Det är knappt så jag kan sitta här och skriva. Hoppas verkligen det försvinner snart. Ska ta och smörja lite med "Zon-salvan", vet inte om det hjälper precis...

Jag har haft så här en gång förut, det var när Melker var liten. Jag sökte till sjukvården då för att utesluta så det inte är reumatiskt som höll på att blossa upp. Mor min har ju reumatism så jag är ju lite orolig för att det ska komma även till mig. Blodprov togs då och som tur var så visade det ingenting. Läkaren sa att jag antagligen hade en inflammation så han skrev ut Brufen tabletter, och se - det hjälpte.

Blir inte det här bättre får jag nog söka även denna gång. Det är ju liiiite jobbigt att ha så här ont. Jag blir väldigt begränsad i "dagliga livet" om man säger så.


1-års kalas idag
I dag firade vi kusin Joel och Alfred på deras 1-års dag. Joel är 18h äldre än Alfred. Vi firade hemma hos Joel i Virsbo tillsammans med släkten på Ms sida. I morgon, på Alfreds födelsedag kommer min sida av släkten samt några vänner (som inte är rädda för vattkoppor). *s*

Två av våra vänner (och deras barn) kommer tyvärr inte i morgon av den enkla anledningen att det tyvärr inte passar i tid att få vattkoppor. De får komma när Melker blivit frisk istället!

Melker är ju väldigt lindrigt drabbad av vattkopporna. Ikväll var första gången som han faktiskt klagade "ordentligt" över att dem kliade. Så jag tog och baddade lite med alsolsprit och grabben blev nöjd. ;-) Jag roade mig och räknade dem och kom till typ 18 stycken bara. *skönt* Hoppas bara Alfred också får den lindriga "varianten" om och när han blir sjuk om sisådär 1½-2 veckor.
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Grattis Alfred på 1-årsdan(om ca en kvart:)
Hoppas det inte blir för besvärligt med vattkopporna...Önskar vi fick göra bort dessa koppr NU!

Usch vad besvärligt med värka i handleden.
JAg hade det för ca 2 år sen, men det var när jag börja tpå nytt jobb i dagiskök, och slarvlyfte massa tallrik, överbelastade handleden, och när jag var ledig så gjorde det skitont, gick över på sem och när jag bytte jobb.
Men hu vad osmidigt att få så nu med småbarn, för mkt kånkande på "Lill-Affe":)
//Mia m Iza & Klara 1 år idag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback