Brand på dagis

Min far ringde mig precis och berättade att det var rökutveckling/brand på grabbarnas dagis. *hjälp* Jag ringde genast hem till M som är hemma med febrig Melker (pga vaccinationen igår) och berättade. Strax efteråt hade dagis ringt och berättat att vi kunde hämta hem Alfred.

Det var en av fröknarna som på morgonen kännt röklukt i huset och tydligen ringt till vaktmästaren för att han skulle komma och kontrollera. Någon timme senare ringde hon igen till honom och sa då att han måste upp på vinden, för där var det enda stället som de inte hade kollat. Och tur var väl det för strax efteråt larmades brandkåren. *tur*

Hela byggnaden är utrymd och ingen hade kommit till skada. *pust* M blev uppringd av dagis och är nu på väg för att hämta hem Alfred.

http://www.ekuriren.se/link.php?id=602721

Nu får vi se vad som händer de närmsta dagarna, om barnen kan gå på dagis som vanligt eller om de ska vara hemma eller vad... LÄBBIGT när det händer på dagis. *ryyyys*

______________________________________
Uppdaterad 13:05
Nu står det på länken här ovan att det tydligen fanns värmeljus som var tända på vinden:

"Enligt polisen, som nu är på plats, ska räddningstjänsten ha brutit upp en taklucka och hittat flera värmeljus som stått tända på vinden. Dessutom ska det delvis ha brunnit uppe på dagisets vind."

Märkligt är förnamnet!


Kommentarer
Postat av: Sara i Norge

Men så otäckt, vem
skal ha tänt de på vinden liksom...? Det var nära att det børjade brinna på våra pojkars dagis i vår, øverhettning i ett element. Som tur var upptäckte de det innan något hände..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback