Torsdag 27 oktober 2005

Idag var det dags för en liten "april-EFIT" igen. Vår dag började tidigt med en dos Alvedon till en febrig Alfred...

Kl. 04.20

Alfred vaknade på natten och var skållhet. Efter tempning (38.7) och en Alvedon somnade han sött om.

Kl. 07.00

Nu har vi precis vaknat och taskiga mamman plockar fram kameran nästan på en gång. ;-)
Efter tempning hade febern sjunkit med hjälp av Alvedonet till 37,7 ungefär. Strax efter detta kort togs kom storebror in till oss i sängen. Vi klädde på oss och åt lite frukost för att sedan gå iväg till bussen eftersom det var dagisdag idag.

Kl. 08.30

Eftersom Melker inte ville vara med på kort på dagis tog jag kort på hans "kort" vid hans hylla på dagis. På detta kort är han ungefär 14 månader gammal ungefär.

Kl 09.48

Som vanligt somnade Alfred på vägen hem från dagis och här har han precis vaknat efter ungefär en timmes sömn. Tänk att få ligga nerbäddad i en åkpåse och bli omkring skjutsad i en vagn. *drömmer*

Kl 10.15

Eftersom Alfred har feber idag smakade det inte med gröt för herrn idag. Här har vi precis bytt blöja och ska strax klä på oss för att åka buss till ett köpcenter här i närheten; Tuna Park. Det är kalas i dagarna tre och presenter skall inhandlas. Nu kommer jag lämna kameran hemma så det blir inga kort på ett par timmar nu...

Kl. 14.45

Klockan 13.30 hämtade vi Melker från dagis och eftersom det var ett sånt härligt väder ute passade vi på att gå hem från dagis. Denna dag hade vi promenadsällskap av dagiskompisen Malva och hennes familj. Melker ville leka med Malva och det gick bra att följa med dem hem. Alfred och Malvas nästan jämngamla lillasyster Lovisa lekte också. Här vill Melker INTE bli fotograferad och gömde sig bakom Malvas dörr (därför är han suddig). ;-)

Kl 15.30

Alfred har piggat på sig nu och känns inte fullt så varm längre. Här är han i full färd med att försöka krypa fram till den vattenflaska som jag strategiskt ställt på lagom krypavstånd från honom. Än har han inte riktigt knäckt kryp-koden men framåt tar han sig. Han liksom ömsom ålar fram, ömsom skuttar på något sätt fram. Ser rätt roligt ut. ;-)

Kl 16.53

Nu har vi kommit hem och det är dags för matlagning. Medan jag lagar mat passar Melker på att "dega" lite. Här visar han upp en av sina skapelser...

Kl. 17.20

Alfred somnade sött på väg hem från Malva & Lovisa och fick sova kvar i vagnen utomhus.

Kl 18.06

Melker tittar på Bollibompa och strax efter detta kort togs väckte jag Alfred som fortfarande sov. 1½h fick räcka tycker jag.

Kl.19.05

Efter blöjbyte och febermätning visade det sig att febern återigen hade stigit så Alfred var rätt hängig. Han somnade strax efter detta kort togs och sov sen hela natten (med två nattmål).

Detta fick bli det sista kortet för idag...

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Tack för titten på er dag! Tur att han blev bra så fort, lille killen..

Visst skulle det vara skönt att bli nerbäddad i en åkpåse och guppa runt i vagnen.. =)

Hoppas ni får en bra dag!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback