Sommarens sista suck...

Tidigare i veckan var det nästan som höst i luften, morgnar och kvällar var kyliga, men så kom det varmare väder och luft in över oss igen och nu är det sommarvarmt igen. Termometern har visat på 27 grader idag och vid 20-tiden var det fortfarande 23 grader varmt. Dock påstår SMHI att det är sista chansen till värme nu i helgen och därför passade vi på att slå upp vårt lilla tvåmanstält på tomten och just nu ligger Melker där ute och sover. Vi har pratat hela sommaren om att sova i tältet på tomten, men det har liksom aldrig blivit av.

Varken på lördag eller söndag har vi något särskilt inbokat förutom att Melker är bjuden till J i morgon mellan 11.00-13.00. Vi har pratat lite löst om att eventuellt åka till Västerås för att besöka någon marknad som tydligen var vid Rocklunda nu i helgen.

Ha det gott och njut av sista sommarvarma dagarna nu!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej hallå....
Allt väl märker jag. Är inne och kollar runt lite. Njuter också av den (troligen enligt SMHI) sommardagen. Ska iväg på 40-årsfest ikväll och har precis tonat håret. Annars är det skönt att bara sitta och slöa lite framför datorn.
Ha det gott // kram fr Susanne
Ps. Lägger till min blogg-adress
Ds

Postat av: Sara i Norge

hej Åse!
Kikat in och läst ikapp, tiden vill inte räcka helt till men just nu data-slappar jag lite efter dagens brøllopsfotografering och innan vi ska laga middag :) .
Härlig resa till Kreta, fina bilder :) ! Skønt att komma bort,
det behøver man!
Ha nu en riktig fin helg! Här børjar man ana att høsten är på G, men efter den underbara sommaren vi haft här så är den bara välkommen :-) !
((Kramar))

2007-08-25 @ 15:10:23
URL: http://saranorge.spaces.live.com/
Postat av: Dajja

Hallå!
Hur står det till? Har du kommit in i jobbandet ;-)
Vi borde träffas och äta lunch någon dag =)
Ha det!

2007-08-25 @ 22:07:22
URL: http://cpzona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback