Länge sen sist

Vi är fortfarande inte klara med köket... Dock är spishällen på plats och vi har även satt upp fläkten i väntan på att den andra långa bänkskivan ska komma. Förra veckan fick vi besked av Kvik att den danska stenhuggarfirman INTE tycker det är en reklammation!!?!?! De berättade oxå att bänkskivan har lämnat det danska landet. Fortfarande har vi inte hört ett smack från budfirman som ska leverera den till oss?

I helgen var vi och hämtade vårt kakel vi beställt från
Centro. Vi hade turen att de just då hade 20% rabatt på hela sitt sortiment! Så därmed betalade vi 958 kr istället för 1198 kr per kvm. Perfekt ju!!

Samtidigt passade vi på att titta lite på badrumsmöbler när vi ändå var där och vi fastnade för en möbelserie från IDO, även den med 20% rabatt. Härligt! Badrummet på bottenvåningen ska renoveras strax.

Så här ser det ut:

Det som skiljer är att vi kommer ha trädörrar på högskåpet, inte vitrin som på bilden.

En annan trevlig sak är att de ringde igår från Centro och berättade att vi skulle få möblerna hemlevererade till dörren! Verkligen perfekt eftersom vi inte bor i Stockholm... Dock kommer vi ändå få åka till butiken en gång till för blandaren vi beställde kommer inte att levereras hem. Det beror på att en inte är från samma fabrik. Ja, ja... Jag är då och då i jobbet på Svenska Spel i Sumpan och Centro ligger ett stenkast därifrån så det ska nog gå att få hem den blandaren oxå. :-)

Igår kväll satt vi och tittade vilken toalettstol vi ska ha och då fastnade vi för en från Svedberg och det roliga är att Beijer för tillfället hade ett erbjudande på den så den kommer att bli ca tusenlappen billigare. Många bäckar små...

Ha det!

/Åse

Kommentarer
Postat av: ra

Åh, vilket supersnyggt hus ni kommer ha när ni är klara :-) Kul med rabatter också, på så dyra saker gör det verkligen skillnad och då kan man göra lite mer än vad man tänkt från början.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback